Veronica Sawyer

Hazatértem! És valószínű 2012 májusig lőttek az újabb hosszútávú, tengerentúli kalandoknak, addig is: 2010 és 2011 az USA-ban Campleaders-el és egyénileg, nyári gyerektáborban, és persze a jól megérdemelt utazás: New York, Las Vegas, Los Angeles, San Francisco

Visszaszámláló

Time

New York

Budapest

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Látogatók

Aztakva

2011.08.04. 00:14 - VeronicaSawyer

Hell!

 

A bejegyzescim amellett h Anna kedven magyar kifejezese a tegnap esti, Zolit a magyar kollegat bucsuztato parti leirasa is...ezek utan nem nezek ugyanugy a fonokre mint eddig. Muhaha.

Tegnapra lett tervezve egy kis bucsubuli, fonok fozte a specialitasat, shrimps vmi hagymas szoszban es spagettiteszta, nagyon fini amugy, megigerte h med=gadja a receptet, habar tavaly mar enis foztem ezt, mondjuk megfelelo shrimpset talalni otthon kihivas lesz...naszoval befejeztuk a melot kb 7:15kor aztan elrohantunk zuhanyozni meg vhogy kinezni, h ne legyunk konyhaszaguak...persze Anna nem tudta kihagyni a hajmosast, elegans 35 perces kesessel beesett:D...eleg lightos volt a hangulat mig a szakacs meg a neje meg nem erkeztek 3 liter margaritaval, Marcus mar eleve tejbetok vigyorral, kisse ittasan...aztan belelendult a sztorizgatasba. Kis backside story, h nemreg megemlitette h van egy uj speci teaja az etteremben, manpower:D:D:D igen hatasos potencianovelo, es anno megemlitette h talan szol szzonynak kell e neki a beveteshez:D...a vicces az h van itt ket dobozzal mar a polcon, amit Marcus ki is szurt, es tegnap behozta az asztalhoz, azon rohogve h latom hasznaljatok, mik a tapasztalatok? erre asszony tenyleg lelkesen elkezdi ecsetelni a 100 fele kinai gyogynovenybol keszult pirulait, likoreit es teait, amit bosegesen alkalmaznak is, es nagyon hatasos is es hosszan tarto...Marcus szetrohogte a fejet, velunk egyutt...kesz...fonok ezutan lelepett aludni, Marcus meg csajozos dumakat probalt begyujteni a sracoktol, es tippeket adott a 40es nokre buko orosz sracnak LOL.

Ma szerencsere szabadnapom van, am az egesz tabor elment a Woodstock muzeumba, kva jo volt, le kell szednem egy 60as evek valogataslemezt...nagyon jo archiv felvetelek vannak, videokiallitas, tortenelmi hatter, vietnami haboru, kubai raketavalsag, Kennedy...nameg a zene...jokis nap volt...aztan meg elmentunk shoppingolni, mig a kolykok moziztak...am esik az eso, fos, fulledt ido van, penteken parents day, es utolso session kezdodik...mar csk 1 honap es 2 nap:)

A bejegyzés trackback címe:

https://veronicasawyer.blog.hu/api/trackback/id/tr383123985

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása