Veronica Sawyer

Hazatértem! És valószínű 2012 májusig lőttek az újabb hosszútávú, tengerentúli kalandoknak, addig is: 2010 és 2011 az USA-ban Campleaders-el és egyénileg, nyári gyerektáborban, és persze a jól megérdemelt utazás: New York, Las Vegas, Los Angeles, San Francisco

Visszaszámláló

Time

New York

Budapest

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Látogatók

13 days

2011.05.22. 19:23 - VeronicaSawyer

Hali!


Nahát, ezt is megértem...alig lett vége a tavalyi nyárnak - persze másrészt meg olyan, mintha ezer éve lett volna - máris előkapartam a nagyon menő pink-zebracsíkos bőröndömet és szorgosan nyomtatom a viewvtrip infókat a járatomról.

13 nap, és ismét indul a nyári meló. Pár szépséghibája azért akad a dolognak, Anna nem jelentkezett hetek óta és a legutóbbi felállás szerint még nem kapott vízumot és fogalma sem volt, hogy mikor érkezik és pontosan meddig marad. Mark viszont - szerencsére- kapott egy másik melót egy másik táborban jó messze tőlünk, augusztus elejéig egészen biztos, hogy nem melózik nálunk. Andrew már május 26-án a táborban lesz az infóim szerint és majdnem októberig marad is - vagy a vízum lejártáig, vagy az a darab papírka se fogja izgatni és letelepedik az Újvilágban:)

Ami az utazást illeti, egyelőre annyi biztos (?), hogy Las Vegas- San Francisco roundtrip lesz, nagyjából kisakkozott dátumokkal és minimális résztvevővel, ami lehetőleg csak bővülni fog, kezdésnek Anna igazán mondhatna már valamit.:)

Perpill a vizsgaidőszak kellős közepén járunk, igaz, csak 3 vizsgám van, abból egyet már le is tudtam, szakdogám leadva, szakszemináriumi jegyem megadva, szóval a nagy részén túl vagyunk. És rettentően fura érzés, hogy VÉGE. Vége ennek a 3 évnek a Corvinuson, és tárt karokkal vár a bizonytalanság. Persze tervek azért vannak, aminek a megvalósítása in progress, de azért egy fixen, szeptember 2. felében kezdődő tanévnél kevésbé biztosabb dolog van a világon. Majd meglátjuk, mit hoz a jövő, lehet benézek még egy masterre két vére:) De előbb más terveim vannak.:)

Ami a nyár munka részét illeti...sajnos előre utálom:D Mármint nem kifejezetten a melót, csk a múlt nyár után már látom előre az összes rossz oldalát a dolognak, persze nem akarok panaszkodni - nagyon-, de azért közel sem vágyom Olga társaságára és fárasztó és néha kifejezetten fura dolgaira és kéréseire. Mindegy, készülök a szokásos rosszra és akkor várom a pozitív csalódásokat. És próbálok nem gondolni a worst case scenarióra, hogy Anna egyáltalán nem jön...brrr. Nem, ilyen nem történhet meg.

A blogírási gyakoriságomat nézve esélyes, hogy a következő bejegyzés már NY államból íródik.:)

A bejegyzés trackback címe:

https://veronicasawyer.blog.hu/api/trackback/id/tr242924319

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása